Shop Mobile More Submit  Join Login
Meg kell említenem, hogy ez nem csak a Thor DVD-re fog vonatkozni, mint ahogy azt a cím is sejteti, de azért indulok ki ebből a filmből, mert ez az utolsó élményem.
Általában ha van egy film ami tetszik, késztetést érzek a megszerzésére. Először csak szimplán letöltetem, de utána rájövök, hogy ez nem elég. Néha igen, de más, ha megtudom, hogy van extra dupla lemezes változat. Na, akkor elindul a vezérhangya! Ez lett az első Harry Potter esetében, aminek megvettem a gyűjtői extra kiadását (még csak a bölcsek köve van meg, de szeretném megszerezni a többit is :aww: ;minő meglepetés :XD: ), és a Sherlock Holmes első része is erre a sorsra jutott. Na meg persze a legújabb szerzeményem, a Thor.
Na igen, jegyezhetnétek meg, de hol van annak a plusz egy lemeze? Hát a harci helyzet a következő: SEHOL! Alapos kutatásaim végén, levonhattam azt a konzekvenciát, hogy nincs dupla lemezes változata. És innen kezdődnek a gondjaim, és persze költői kérdéseim. Fel nem foghatom, ha készül egy olyan film, ami egy sokkal nagyobb előfutára, és amiről már a készítésekor meg lehet jósolni, hogy maga is siker lesz (és ezt persze később a mozi bevételek meg is támogatnak, még a DVD kiadása előtt), miért nem emelik arra a szintre, amit kevésbé extra filmek élvezhetnek, azaz miért nem kap extra kiadást? Miért nem élvezhetik a nézők az így készült a Thor, című almenüt, vagy a karakterek bemutatását? Miért csak az egy lemezen van némi extra? Köztük a rendező kommentárja a kimaradt jelenetekhez, amiben bár beszél a karakterekről, de aki olyan "profi" angol tudással rendelkezik mint én, az nagyjából annyit ért belőle, mintha a halak kommunikációját akarná felfogni. De, legalább élvezheti Kenneth Branagh hangját. :XD:
Ezt követik az újabb problémáim, a kimaradt jelenetek. A Sherlock Holmes esetébe nagy szívfájdalmam volt, hogy bár volt extra lemez, és kitértek a film készítésére, nem volt egy árva, kósza kimaradt jelent sem. Egy sem. Na a Thor ez nem áll fenn. Itt nincs szó arról, hogyan készült a film (mint fentebb említettem), de vannak kivágott részek. Ez tök szuper is lenne, meg minden, csakhogy én a film megvétele előtt rákerestem a deleted scenes kulcsszóval a témára, és messze többet kaptam, mint amennyit kifizettem a DVD-vel. Ez, miért van? Az aki megveszi az Eredeti filmet, kevesebbet kap, mint aki csak bepötyög pár kulcsszót a Youtube-on. És eleve, miért nem lehet felrakni a DVD-re az összes törölt jelenetet? (Ezt már tapasztaltam a Harry Potternél is.) Vagy itt jön az, hogy a Blue-Rayen minden rajta van, vedd meg azt? De ugye, ennél a technikánál nem csak a lemez jóval drágább, hanem maga a lejátszó is, plusz még mindig ott a Youtube problematikája, meg az, hogy a DVD-re miért nem tudják felrakni. Végül is nem azt kértem, hogy az összes forgatási nap legyen rajta a legelső perctől a legutolsóig, az összes szereplővel készített interjúval egyetemben, meg, hogy lényegében véve MINDEN legyen rajta.
Na, ha valaki képes lenne ezen költői kérdéseimre választ adni, az igazán megtisztelne vele.
  • Listening to: Made Of Stone
  • Reading: The Game of Thrones
  • Watching: The Avengers
  • Drinking: Cocoa
:iconaedua:
Aedua Featured By Owner Jun 4, 2012  Professional General Artist
Hungary I love you!:heart::iconhungaryflagplz: tuti, minden más országban van már extra DVD változat és azokon MINDEN kimaradt jelenet rajta van :lol:
Reply
:iconnemesis-eris:
Nemesis-Eris Featured By Owner Jun 4, 2012  Hobbyist
Nem kizárt. Nálunk meg tuti nem lesz, mert elég tégen megjelent már DVD-én ahhoz, hogy ha ki akartak volna adni extra lemezes verziót, akkor megtehették volna. :S
Reply
Add a Comment:
 
×

:iconnemesis-eris: More from Nemesis-ErisMore from DeviantArtDetails

Submitted on
June 1, 2012
Link
Thumb

Stats

Views
2,467
Favourites
0
Comments
2
×