Shop Mobile More Submit  Join Login
Pár hónapos szünet után, újra dolgozom. Ennek eredményeként úgy érzem magam mint akit kezelésbe vett egy csapat energiavámpír. Minden nap zsong a fejem és csak létezek. Káros mellékhatás mivel így nem tudom rajzolni a MondoConra rajzversenyre szánt képemet, pedig a fele már megvan. Az agyhalál akadályoz benne. Közben még a fejemet is bevertem, mert életemben először elkapott a heves késztetés, hogy cosplayezzek. Netről nem akarok ruhát rendelni, mert megvan róla a véleményem, mind az anyag, mind a kivitelezés minőségét illetően. Megkértem az egyik barátnőmet, hogy varrj meg nekem. Na eddig nem is lenne gond, mert elvállalta, csak valahogy azt nem tudjuk tető alá hozni, hogy anyagot vegyünk, anélkül pedig bajosan kezd el készülni a ruha. Pont ma volt úgy, hogy elintézzük ezt a részét a dolognak, erre meg lemondta, mert dolga akadt. Ha ez így folytatódik, igencsak hiányos lesz a ruházatom. :XD: Mielőtt bárki megkérdezné minek akarok beöltözni, kijelentem, hogy: NEM ÁRULOM EL!!! :P majd megtudjátok. Vagy nem... :XD: Na igen, ez a fáradtság eredménye. :XD: Agyilag zokni, szellemileg harisnya. :D Remélem, nálatok azért jobb a helyzet. :)
  • Listening to: Made Of Stone
  • Reading: The Game of Thrones
  • Watching: Sherlock Holmes- A Game of shadows
  • Drinking: Cocoa
Add a Comment:
 
:iconrobertfiddler:
RobertFiddler Featured By Owner Mar 22, 2012
Hehe, hát igen. Nem is csak a munka, biztos a tavaszi fáradtság is ott van abban kimerültségben. Csak hajrá ;) Én nekem sincs semmi időm mostanában rajzolni, legalábbis nem anime fanart-ot. Újra megpróbálok felvételizni a MOME-ra és a hónapok óta a portfóliómon dolgozok... csak közben járok erre az OKJ szintű gépésztechnikusi képzésre és sok időt és energiát elvesz. Már egy hete nem volt erőm semmit sem rajzolni mert folyamatos volt a doga írás és felelés -.- A Cosplay-hoz is sok sikert kívánok! :clap:
Reply
:iconnemesis-eris:
Nemesis-Eris Featured By Owner Mar 24, 2012  Hobbyist
Inkább a munka, mert napi nyolc órában hallgatom a zsinatolást, és mindig migrénem lest tőle. De majdcsak megszokom. :aww:
Hajrá az új felvételihez. Majd szorítok! Aztán ne felejtsd el elmondani, hogy sikerült-e. :)
A cosplayt meg majd meglássuk, ahogy a vak is mondta. :XD:
Reply
:iconaedua:
Aedua Featured By Owner Mar 22, 2012  Professional General Artist
Tudom, szado-mazósnak! Annak eleve hiányos az öltözéke.
Reply
:iconnemesis-eris:
Nemesis-Eris Featured By Owner Mar 24, 2012  Hobbyist
:XD: Te totál megvagy húzatva. :XD:
Reply
Add a Comment:
 
×

:iconnemesis-eris: More from Nemesis-ErisMore from DeviantArtDetails

Submitted on
March 22, 2012
Link
Thumb

Stats

Views
913
Favourites
1 (who?)
Comments
4
×