Shop Mobile More Submit  Join Login
×
What happens a picture when it will be 'deviation in storage'? 
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
Night. I was in my bed and I read the facebook comments on my phone. I read this: Just once I would be in the right place at the right time, and I saw the picture. The picture I can saw Tom and the Hungarian girl in the Váci street. I belived that and I said: It's not true! Tom here in Hungary? It's not true! Why now? Time: Saturday night 11:30. I became very excited. I wanted go at Budapest, but I had a problem. I didn't live in Budapest and I didn't know. In the morning I was thinking to go to Budapest. Then I read that he was just a weekend. I was very sad. The travel is two hours and I had to help at home. I can't go. I will regret it forever... :(
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
az, akit nem is ismersz... (Ha már címnek nem fért ki. :XD: )

Szóval az egész tegnap kezdődött, vagy inkább volt, és egy kívülálló érdektelen ember szemében, talán leginkább a szánalmas jelző lenne rá a megfelelő. Tom tweetelt tegnap, mégpedig a következőt:
"5 mérföld 41 perc alatt. 3şC és horizontális ónos eső. Angol időjárás: Attól tartok, hogy eltévedtek egyszer. Látjuk egymást holnap. #útjavítás"
A zárásból azt hiszem érthető, ha arra következtettem, hogy egy dugóban araszol (így bőven van ideje tweetelgetni), épp ezért előbb értettem egyet azon kommentekkel, amik arra hívták fel becses figyelmét, hogy nem biztos, hogy kifizetődő vezetni és mobilt nyomkodni egyszerre, mint azzal, aminek írója igencsak "kulturált" módon közölte azon óhaját, hogy Tom vonszolja vissza a seggét a házába. Valaki azonban megírta, hogy amikor először látta a tweetet, azt hitte Tom a futásról beszél, és nem sokkal később megérkezett a reakció is, hogy igen, pontosan arról beszélt. Hát nem tudom, az én első reakcióm nem az volt, hogy nem semmi 41 perc alatt 8,5 km-t lefutni, hanem az, hogy, TOM, NEKED TELJESEN ELMENTEK OTTHONRÓL????!!!! Most gondoljuk végig logikusan... Kint olyan szinten fúj a szél, hogy vízszintesen esik az eső, ami nem is akármilyen eső, hanem egyenesen ónos. Három fok van, ami testvérek között sem meríti ki a meleg fogalmát, de még csak a tűrhető hőmérsékletet sem nagyon... Igazán tiszteletre méltó Tomtól, hogy jó kondiban tartja magát, meg az is, hogy fitt akar lenni, és fut. Az is nagyon szép, hogy ezen tevékenység elvégzésében törekszik a folyamatosságra... De akkor is! Tényleg elmentek otthonról? Ónos esőben futni, amikor az emberek többsége, ha ilyenkor kénytelen az utcára menni, akkor is csak csoszog, vagy legalábbis araszol? Nem pedig futkos, mint valami elmebeteg? A másik, meg, hogy szélviharban? Sem megfáznia nem sikerült még ezen a télen, sem a nyakát szegnie, így gyorsan nekifogott a hiány pótlásának? Végül is, ha dob egy hátast, abszolút élőben kipróbálhatta volna a szituációt amit Lokiként eljátszott. Azt hiszem annál hitelesebben nem is pisloghatna és höröghetne a földön, mint egy ilyen, futás közben elcsúszok az ónos eső jegén, és hanyatt esek mutatvány után. Plusz a szél. Szemből fúj?: oltára mazochizmus. Hátulról?: nem is olyan nagy kihívás a futás. Oldalról?: akkor megkérdőjelezhető a 8,5 km, mert lehet a valóságban csak négyet futott, a többi meg a cikázásból jött ki, amivel arra törekedett, hogy egyenes vonalban haladjon.
Én meg amikor megtudtam, hogy futott, majdnem agyvérzést kaptam! Ez nem sportolás volt! Ez futásnak álcázott öngyilkossági kísérlet volt! Annyian vannak oda érte, hogy megszámolni is kár, ő meg azon kísérletezik, hogy vajon sikerül-e kitörnie a nyakát vagy megbetegednie, míg az extremitással kapcsolatos igényeit elégíti ki. Kihívás kell neki? Extrém helyzet? Még egy ilyen ötlet, és nagyon is konkrét ötletem lesz arra, hogy miért is akarok Londonba menni. Megrázom, mint Krisztus a vargát! El akar halálozni? Nem kell azért futni menni! Még egy ilyen, és ingyen és bérmentve oldom meg a gondját! Bele fogom fojtani egy kanál vízbe! Szóval még egy ilyen kreatív ötlet, és én simán kinyírom!

Oké... Most, hogy ki hisztizhettem magam, már is sokkal jobb... Egy öröm volt! :XD: Bye!
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
Meg kell említenem, hogy ez nem csak a Thor DVD-re fog vonatkozni, mint ahogy azt a cím is sejteti, de azért indulok ki ebből a filmből, mert ez az utolsó élményem.
Általában ha van egy film ami tetszik, késztetést érzek a megszerzésére. Először csak szimplán letöltetem, de utána rájövök, hogy ez nem elég. Néha igen, de más, ha megtudom, hogy van extra dupla lemezes változat. Na, akkor elindul a vezérhangya! Ez lett az első Harry Potter esetében, aminek megvettem a gyűjtői extra kiadását (még csak a bölcsek köve van meg, de szeretném megszerezni a többit is :aww: ;minő meglepetés :XD: ), és a Sherlock Holmes első része is erre a sorsra jutott. Na meg persze a legújabb szerzeményem, a Thor.
Na igen, jegyezhetnétek meg, de hol van annak a plusz egy lemeze? Hát a harci helyzet a következő: SEHOL! Alapos kutatásaim végén, levonhattam azt a konzekvenciát, hogy nincs dupla lemezes változata. És innen kezdődnek a gondjaim, és persze költői kérdéseim. Fel nem foghatom, ha készül egy olyan film, ami egy sokkal nagyobb előfutára, és amiről már a készítésekor meg lehet jósolni, hogy maga is siker lesz (és ezt persze később a mozi bevételek meg is támogatnak, még a DVD kiadása előtt), miért nem emelik arra a szintre, amit kevésbé extra filmek élvezhetnek, azaz miért nem kap extra kiadást? Miért nem élvezhetik a nézők az így készült a Thor, című almenüt, vagy a karakterek bemutatását? Miért csak az egy lemezen van némi extra? Köztük a rendező kommentárja a kimaradt jelenetekhez, amiben bár beszél a karakterekről, de aki olyan "profi" angol tudással rendelkezik mint én, az nagyjából annyit ért belőle, mintha a halak kommunikációját akarná felfogni. De, legalább élvezheti Kenneth Branagh hangját. :XD:
Ezt követik az újabb problémáim, a kimaradt jelenetek. A Sherlock Holmes esetébe nagy szívfájdalmam volt, hogy bár volt extra lemez, és kitértek a film készítésére, nem volt egy árva, kósza kimaradt jelent sem. Egy sem. Na a Thor ez nem áll fenn. Itt nincs szó arról, hogyan készült a film (mint fentebb említettem), de vannak kivágott részek. Ez tök szuper is lenne, meg minden, csakhogy én a film megvétele előtt rákerestem a deleted scenes kulcsszóval a témára, és messze többet kaptam, mint amennyit kifizettem a DVD-vel. Ez, miért van? Az aki megveszi az Eredeti filmet, kevesebbet kap, mint aki csak bepötyög pár kulcsszót a Youtube-on. És eleve, miért nem lehet felrakni a DVD-re az összes törölt jelenetet? (Ezt már tapasztaltam a Harry Potternél is.) Vagy itt jön az, hogy a Blue-Rayen minden rajta van, vedd meg azt? De ugye, ennél a technikánál nem csak a lemez jóval drágább, hanem maga a lejátszó is, plusz még mindig ott a Youtube problematikája, meg az, hogy a DVD-re miért nem tudják felrakni. Végül is nem azt kértem, hogy az összes forgatási nap legyen rajta a legelső perctől a legutolsóig, az összes szereplővel készített interjúval egyetemben, meg, hogy lényegében véve MINDEN legyen rajta.
Na, ha valaki képes lenne ezen költői kérdéseimre választ adni, az igazán megtisztelne vele.
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
Azt hiszem ez a film komolyabb eszmefuttatást igényel. Vagy nem is konkrétan a film, hanem pár karakter és a kapcsolódó történetek. :aww:
A helyzet az, hogy nem szeretem az amerikai képregényeket. Soha nem is szerettem, és egyszer nem vettem a fáradtságot arra, hogy akárcsak egyet is elolvassak. (Na jó, egyet mégis. A Shithek bosszúját elolvastam képregényben.) Én személy szerint a voksomat a mangák mellett teszem le. Persze lehet azzal jönni, hogy piszkafa emberek, hatalmas szemekkel, és hülyébbnél hülyébb frizurákkal, amit a legprofibb fodrász sem lenne képes egy élő ember fejére odavarázsolni, de közben ezek az arcok olyan érzelmeket képesek kifejezni, amiket kevés más helyen látni, vagy egyáltalán sehol. Plusz vissza lehet vágni, hogy az amerikai képregényben meg minden nőnek olyan dereka van, ami maximum a lengőbordák eltávolítása után jönne össze, formás feneke és hatalmas melle. A pasiknak, olyan vastag karjai és széles vállai, hogy felmerül a gyanú, hogy egy bika is van valahol a vérvonalban. :XD: Az úgynevezett szuperhős ruhájuktól, meg egyenesen lábrángást kapok! Mindegyiknek feszülős, testre simuló hacukája van, hol palásttal, hol anélkül, és páran meg a maszkjukon, vagy éppen a mellkasukon hirdetik a hősnevük első betűjét. (Mielőtt még a hősrajongók nekem esnének, mentségemre mondom, hogy ízlések és pofonok, plusz korábban megemlítettem, hogy milyen kritika illethetné a mangákat. :aww: )
De térjünk vissza a gondolatmenetem első pontjára. Tehát nem vagyok amerikai képregényrajongó, nem tetszenek a karakterek ábrázolásai (rajzi szempontból), és kikészülök az elszálltabbnál elszálltabb ruhatervektől. De amióta megfilmesítettek párat, némiképp enyhül az ítéletem. (De csak a filmekre vonatkozóan.) Már nem tartom a karaktereket idiótáknak. A filmek lehetővé tették azt, hogy láthassam, hogy kiből hogyan, és miért lesz az, aki. Nem találtam rossznak a Pókembert, a Batman kifejezetten tetszett, főleg amikor már Joker is megjelent. Az X-Men pedig szintén szuperre sikeredett. Jó az Amerika kapitányt továbbra is pocséknak tartom, de már nem mondanám minden áron azt rá, hogy egy amerikai zászlóba öltözött idióta. De Supermanről továbbra is elítélő véleménnyel vagyok.
Aztán ott az én személyes kedvencem, a Vasember! Azért a filmért odáig vagyok meg vissza! A színész választás szuper volt. Robert Downeynál jobb Tonyt, keresve sem találhattak volna. És a történetek tálalása is fantasztikus volt. Függetlenül attól, hogy tudom, hogy egy ilyen páncél elkészítése a legmodernebb technológiával is esélytelen lenne (max olyat tudnánk produkálni, mint amilyet a második részben láttunk, amikor Hammer megpróbálta leutánozni, és túlszárnyalni a "Vasember fegyvert"), mégis hajlok arra, hogy elhiggyem a filmeseknek hála, hogy kellő tudással, megoldható. (És itt még nem említettem a Tonyt életben tartó Arc reaktort aminél szerintem már az nem jönne össze, hogy egy emberi testbe beültessék, nemhogy az, hogy működjön is úgy, ahogy kell.) Tony Starkot sikerült egy esendő embernek bemutatni, akinek hiába van annyi pénze, hogy úszkálhatna is benne, mint Dagobert bácsi, meg hiába kaphatná meg bármelyik nőt, mégis majdhogynem kevesebb mindennel rendelkezik mint egy átlag ember. Folyamatosan ügyelnie kell a saját cégére, hogy az igazgatói tanács ne dobja ki abból ami az ő tulajdona, hogy a részvényeit se tudják felvásárolni és ezzel kirántani alóla a talajt, állandóan újítani és fejleszteni, hogy ne tűnjön el a sülyésztőben, és közben gondoskodni arról, hogy pár aranyos kis repesz darab ne segítse időnek előtte a másvilágra, utána meg az ne ölje meg, aminek éppen, hogy életben kellene tartania. Ezek után nem meglepő, hogy úgy viselkedik, mint akit semmi nem érdekel, komolytalan és felelőtlen, hogy mindent másra bíz, hogy neki még gondolnia se kelljen rá, skalpokat gyűjt, és olykor jó pár felest is megenged magának. A nézete is hatalmasat változott a saját munkásságát tekintve, miután megtapasztalta mire képesek a fegyverei, rossz kezekben. (Hogy ki a rossz, az ugye, mindig nézőpont kérdése.) (Azért megjegyezném, hogy kiábrándítóan amerikai mentalitást tükrözött a Jerico rakéta bemutatásakor elmondott kis beszéde: "Mondják, a legjobb fegyver az, amit sosem kell elsütni. Ezt tisztelettel vitatnám. Mert még jobb az, amit elég elsütni, egyszer. Apám így csinálta. Amerika is így csinálja. És eddig elég jól be is vált.")
Aztán ott van Thor. Na az ő képregényes ruhájától meg egyenesen kifeszültem. Hála a filmeseknek, hogy az összes szuperhős ruháját modernizálták, idealizálták, és az eredeti jellemzők megtartása mellet reálisabb és fogyaszthatóbb minőségben újrateremtették. A filmes Thor ruhája tükrözte az északi mitológiák alapján elképzelt isten ruházatát, ugyanakkor ötvözte egy olyan plusszal, amit elvárhatunk egy másik, fejlettebb bolygó lakójától. A mentalitása is hozta azt amit meg lehetett tippelni egy erős istenségtől, aki tudja is ezt magáról és a harc a vérében van. Tipikusan nagyszájú volt, vehemens, beképzelt, és olyan akinek úgy változik a hangulata, mint az időjárás. (De meg kell vallanom, az előbb ütök, aztán kérdezek Thor is bejött nekem. :XD: ) Amikor azonban elvettek tőle minden, ami azzá tette, aki, megtanulta az alázatot, és azt, hogy a gondolkodás sokat ér, és talán előbb meg kell mozgatni az agysejteket és utána cselekedni. A filmnek köszönhetően őt sem egy hibbant ruházatú figurának tartom, aki csak csapkod össze, vissza a pörölyével. Aztán ott van a film másik, számomra zseniális karaktere, Loki. Hála az égnek, neki sem a képregényből ismert ruha jutott. A színész választás az ő esetében is olyan jól eltalált volt, mint Tony vagy Thor esetében. Az elején csak egy gyámoltalan fazonnak tűnt. Jó, az tény, hogy ravasz képe volt, de közben azok a nagy szemek, meg olyanok voltak, hogy azt sem feltételeztem volna róla, hogy egy legyet képes lenne lecsapni. Aztán persze, kiderült, hogy nem csak egy legyet lenne képes, hanem az egész emberiséget. Az ő fejlődését is szuperül megcsinálták. Bennem felmerült az is, hogy lehet, hogy mindez meg sem történik, hogyha a jégóriásokkal folytatott harc közben nem merül fel benne a gyanú, hogy mi van ha ő nem is az, akinek eddig hitte magát. Persze, az alap ellentétek megvoltak közte és Thor között. De ez a testvérek között nem ritka. Loki féltékenyen tekintett Thorra, mint elsőszülöttre, aki Odin után a következő uralkodó lesz. Érthető, mert kinek ne fordulna meg a fejében, hogy 'miért pont ő, miért nem én? Hiszen ő meggondolatlan, felelőtlen, túl heves a vérmérséklete és mindene a harc és a verekedés. Képtelen tiszta fejjel, nyugodtan gondolkodni. Ezzel szemben én józan vagyok és megfontolt. Nem az indulataim irányítanak és a harc utáni vágyam.' Plusz meg kell jegyeznem, hogy az irigységen túl még némi üldözési mániája is lehetett szegénynek, mert az még oké, hogy irigyeljük a másikat, mert az elsőszülöttség okán ő a trón örököse, de, hogy egyenesen azzal vádoljuk meg azt aki felnevelt minket, hogy ő nem is szeretett, csak egy taktikai fogásnak szánja a felnevelésünket, és különben is..., na ott már kicsit el lehet gondolkodni. Lokiban enyhén szólva tombolhatott a szeretet éhség, pedig szerintem ekkora megkülönböztetésben nem volt része. Szóval a testvéri ellentéteket fokozta a származási különbség, hogy nem is igazi testvére, és Odin elgyengülése és Thor száműzése, felébresztette az alvó oroszlánt. 'Most miért ne lehetne az enyém az, ami csak egy karnyújtásnyira van tőlem aminek az elvételét senki nem akadályozhatja meg, és ami jog szerint már az enyém.' Persze azért biztosra akart menni, hogy megszerzi a pörölyt és elteszi láb alól azt, aki esetleg benyújthatná az igényét, hogy 'édes öcsém, igazán hálás vagyok, hogy melegen tartottad a trónom, de most már igazán leszállhatnál róla'.
A Bosszúállókban pedig szuper volt a vegyítés. Mindenki hozta a formáját, amit a korábbi filmek alapján várhattunk. Tony ugyanaz a milliomos maradt, akinek az egója a plafont veri, és szent meggyőződése, hogy mindenben szuper, és a beszólásai is ugyanolyan élesek, ironikusak és viccesek maradtak. Bruce ugyanaz az ártalmatlan, szerény, nem tudnék a légynek sem ártani, szelíd figura maradt, aki változatlanul ugyanolyan dühöngő zöld szörnyé változott ha elborult az agya. Thor pedig továbbra is az a harci vágytól fűtött, olykor lökött, és ugyancsak egomán fazon maradt, aki volt. Az összeeresztésük, pedig a helyzet komikumok kimeríthetetlen tárházát eredményezte, valamint a viccesebbnél viccesebb rivalizálásokat és vitákat, hogy ki a szemétdomb ura. :XD: Loki meg... Lokinak meg teljesen elmentek otthonról. Totálisan eltört nála a mécses, amiért már az övé volt a trón és mégis letaszították róla. A megalomániája enyhén szólva is mérhetetlenre nőt. Elhatározta, hogy akkor keres más helyet amit uralhat, vagy ha nem, akkor elpusztíthat. Közben meg ha még keresztbe is tehet a "bátyjának", az plusz pont. Olyan szinten sikerült a maga malmára hajtania a vizet, össze eresztenie azokat akiknek az egységében lenne az erejük, hogy csak pislogtam. A pláne pedig az volt, hogy Thor még mindig olyan elfogult volt, mintha Lokinak az lett volna az összes bűne, hogy ellopta a kedvenc lovát. Kedvenc dialógusom e témában a következő (a film után szabadon) 'Ne beszéljen így róla! Ő ugyancsak Asgardi és az öcsém! - És az elmúlt két napban 80 embert ölt meg! -Adoptáltuk...' Na meg az, amikor a repülőből kirángatva Lokit, nem az volt a legnagyobb gondja, hogy az miket művel eddig, hanem, hogy azt hitték meghalt, és miért nem adott hírt magáról. :XD: Persze végül, mint várható volt, földbe döngölték. Szó szerint. (Na ettől a jelenettől, hogy Hulk a földhöz csapkodja Lokit, a hirtelensége és valljuk meg, brutalitása miatt, olyan sokkot kaptam és úgy ledöbbentem, amilyet legutoljára a Harry Potter film nézésekor éreztem, amikor is Nagini enyhén szólva brutálisan küldte a másvilágra Pitont.)

Na azt hiszem, most fejezem be. Totálisan csapongó az egész, és a legtalálóbb elemzése az lenne, hogy agymenés. Aki végigküzdötte magát rajta, annak örök hálám. :aww: Az igazat megvallva, már magam sem tudom mit akartam kihozni belőle. :XD: Talán csak annyit, hogy bár a képregények nagyon nem jönnek be, egy két megfilmesítésük óhatatlanul a szívembe lopták magukat. :love:
oh, és majd elfelejtettem ,hogy ennek eredménye, pár portré lesz majd. (Na jó, a tervezetben egyenlőre csak kettő szerepel. :XD: )
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
Komolyan, már most lemoziztam az átlagos évi adagomat. :XD: Általában egy év alatt nézek meg egy, max kettő, de nagyon elvetemült esetben három filmet. Most pár hónap alatt behoztam ezt. Megnéztem a Sherlock Holmes: Árnyjátékot (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Az Éhezők Viadalát (The Hunger Games), a Bosszúállókat (The Avengers), és még tervezem az Éjsötét Árnyékot (Dark Shadows) meg szemezek a Hófehér és a Vadásszal (Snow White and the Huntsman) is. :D Szóval betöltöm a több éves limitemet. :XD: De nem tudom, hirtelen nagyon jó élmény lett moziba járni, és nagy kivetítőn, szuper hanghatásokkal megnézni egy filmet. Az előzeteseken meg csak csorgatom a nyálam, hogy ezt is megnézném, meg azt is húú de szívesen. ott van pl A hobbit (The hobbit) vagy éppen a Prometheus. Váh, már sorolni is fájdalmas a sok filmet amire szívesen beülnék. A távoli jövőben meg ott lebek a Vasember 3 (Iron Man 3), vagy éppen a Sherlock Holmes ugyancsak harmadik része. (Jah ha valakinek feltűnt, hogy az utolsó kettőként említett filmek címszerepeit ugyanaz a színész játssza, gratulálhat magának. :D Nagyon bírom Robert Downey Jr.-t. :love: Talán a Vasemberben kedveltem meg, pedig nem ott láttam először. Azóta pedig vadászom a filmjeit, és eddig nem csalódtam. :D ) Szóval hamarosan irány újfent a mozi, hogy egy másik, általam szintén nagyon kedvelt színész, Johnny Depp filmjét nézzem meg, a Dark Shadowst. :D
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: The Avengers
 • Drinking: Cocoa
Pár hónapos szünet után, újra dolgozom. Ennek eredményeként úgy érzem magam mint akit kezelésbe vett egy csapat energiavámpír. Minden nap zsong a fejem és csak létezek. Káros mellékhatás mivel így nem tudom rajzolni a MondoConra rajzversenyre szánt képemet, pedig a fele már megvan. Az agyhalál akadályoz benne. Közben még a fejemet is bevertem, mert életemben először elkapott a heves késztetés, hogy cosplayezzek. Netről nem akarok ruhát rendelni, mert megvan róla a véleményem, mind az anyag, mind a kivitelezés minőségét illetően. Megkértem az egyik barátnőmet, hogy varrj meg nekem. Na eddig nem is lenne gond, mert elvállalta, csak valahogy azt nem tudjuk tető alá hozni, hogy anyagot vegyünk, anélkül pedig bajosan kezd el készülni a ruha. Pont ma volt úgy, hogy elintézzük ezt a részét a dolognak, erre meg lemondta, mert dolga akadt. Ha ez így folytatódik, igencsak hiányos lesz a ruházatom. :XD: Mielőtt bárki megkérdezné minek akarok beöltözni, kijelentem, hogy: NEM ÁRULOM EL!!! :P majd megtudjátok. Vagy nem... :XD: Na igen, ez a fáradtság eredménye. :XD: Agyilag zokni, szellemileg harisnya. :D Remélem, nálatok azért jobb a helyzet. :)
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Game of Thrones
 • Watching: Sherlock Holmes- A Game of shadows
 • Drinking: Cocoa
Váááhh!!! Teljesen be vagyok sózva! Holnap lesz az első órája annak az angol nyelvtanfolyamnak amire jelentkeztem! Nagyon remélem, hogy szuper lesz és úgy fog rám tapadni a sok infó mint légy a légypapírra. :D Reményeim szerint akkor már részben elhagyhatom a webfordítót, mert ez így nagyon gáz! Oké aki meg akar érteni az így is megért, de azért mégis...  Sokkal jobb a saját kútfő. :aww: Szóval nagy reményekkel vágok bele a dologban. Azt nem hiszem, hogy könnyű lesz, de a remény hal meg utoljára. :XD:
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: The Da Vinci Code
 • Watching: Sherlock Holmes- A Game of shadows
 • Drinking: Cocoa
Lesz mostanság pár kihívás az életemben. Megpróbálok megtanulni tíz ujjal gépelni. Na ez úgy hangozhat mintha nem tudnék gépelni, pedig de. Csak nem tíz ujjal. Én mindössze csak négyet veszek igénybe. :XD: A két középsővel nyomkodom a betűket, a hüvelyujjammal a space gombot, a kisujjammal pedig az entert. :XD: Olykor a mutató ujjamat is használom amennyiben a gyűrűs ujjamat lefoglalja a shift. :XD: De úgy fest, hogy jól felfogott érdekem megkívánja, hogy átlépjek egy magasabb szintre.  :D Aztán februárban elkezdek egy angol nyelvtanfolyamot. Igaz csak alapfokút, mivel egyáltalán nem tudok angolul (még ha a látszat mást is mondd). Ez is jól felfogott érdekem. Már nagyon várom! Régóta nem tanultam már semmit és amióta elkezdtem dolgozni és kikerültem az iskolapadból, úgy érzem, hogy csak hülyülök és ez az érzés elég elrettentő. Most megpróbálok fejlődni. Azt hiszem túl sok a megpróbálom. Inkább az kellene mondanom, hogy menni fog, fejlődni fogok! :XD: Aztán az emberi kapcsolataimat is építgetem egy kicsit a karrieremmel együtt.  (Na karrierem se nagyon van, de legalább jól hangzott! :XD: ) Na ezek lennének az én nagy kihívásaim. Roppant elrettentőek, nem? :XD:
 • Listening to: Made Of Stone
 • Reading: Persuasion
 • Watching: The Vampire Diaries
 • Eating: muffin
 • Drinking: Cocoa
Újra itt a Karácsony és én újra el vagyok havazva. Már csak négy nap és az ajándékok tetemes része hiányzik. Jó szokásomhoz híven megint mindent az utolsó pillanatra hagyok, utána meg kapkodom a fejemet jobbra meg balra, hogy mit vehetnék, minek örülne és azt hol kapom meg, már ha egyáltalán van még. Most is pontosan ugyanez a helyzet. A másik nagy gondom pedig az, hogy a kreativitásom teljesen cserbenhagyott és nincs egy jó ajándék ötletem se. Az egyik barátnőmnek nagyjából most veszem meg a háromszászhatvanharmadik fülbevalóját (nem mintha az ezt megelőző háromszázhatvankettőt én vettem volna, de ez  mindegy is), a másiktól kínomban már megkérdeztem, hogy mit szeretne, minek örülne a leginkább, a harmadiknak se ajándékom se ötletem, a többiről meg inkább ne is beszéljünk. Egyszóval a jelenlegi helyzetre a katasztrófa mint kifejezés, igencsak finom megfogalmazás lenne, és abszolút nem fedné le a valóságot. Remélem nektek azért már minden ajándékotok megvan és nem úgy csináljátok mint én. XD
 • Listening to: My heart is broken
 • Reading: The Vampire Diaries
 • Watching: The Vampire Diaries
 • Drinking: Cocoa
Először is elnézést mindenkitől aki képet kért tőlem. Természetesen nem felejtettem el, csak teljesen el vagyok havazva. Annyi dolgom van, hogy azt sem tudom hova kapjam a fejem. Ott a meló, meg persze a kérések is amiket igyekszem folyamatában teljesíteni. Szóval nem felejtettem el, csak éppen, gyűjtöm az ihletet, próbálok időt keríteni és megcsinálni a képeket a lehető legjobbra. Közben meg persze előtört belőlem a Piton rajzolási kényszer ami ugye nehezen egyeztethető össze Alucarddal. :D A fekete haj az egyetlen közös pont. :XD:


First, I apologize to everyone who asked me for pictures. Of course, not forgotten, just a lot of things to do. I do not even know where to get my head. There, the job, of course, it also calls for the process of trying to meet you. So I have not forgotten. :aww:
 • Listening to: Requiem for a dream
 • Reading: Nothing
 • Watching: Harry Potter 7/2
 • Drinking: Cocoa
Igen! És ma végre megnéztem a Harry Potter és a Halál Ereklyéi második részét! 3D-ben! Mondjuk azért pont 3D-ben, mert elhatároztam, hogy az utolsót mindenképpen így nézem meg. Nehogy már előforduljon, hogy 10 év alatt egyetlen részt sem látok ebben a formában.

A film... Nos az egyik felem morog a másik viszont csak ennyit tud kinyögni: wow!!!! A morgós felemnek jobbára az a baja, hogy míg a hetedik rész első fele az első rész óta a legkönyvhűbb volt, addig a második felét igencsak átírták. Egy csomó jelenet zajlott másként, máshol és máskor mint ahogy kellett volna. Egyik nagy szívfájdalmam az volt, hogy a kíváncsian vár Piton- McGalagony harc nagyon gyorsan véget ért. Míg a könyvben ez egy látványos és két igen erős varázsló párharca volt, addig a filmben McGalagony támadott Piton pedig védekezett majd nagyon gyorsan menekülőre is fogta. Plusz meglepő volt az a jelenet is ahol Harry számonkéri Pitonon a Dumbledore ellen elkövetett gyilkosságot. Sőt ha már itt tartunk a Pitonnal kapcsolatos jelenetek voltak az egyik legjobban átírva. Piton nem volt ott Godric's Hollowban miután Voldemort megölte Potteréket és legkevésbé nem ment be a házba, hogy lássa a halott Liliyt (ezek után érdekes ellentmondás, hogy rá kell csodálkozni arra, hogy Harry él, amikor ezt tapasztalhatta maga is amikor a házban járt). Piton halála pedig kifejezetten sokkoló volt számomra. Mármint konkrétan az ahogy Voldemort el kívánta tenni láb alól. Sok Helyszínelőket és Gyilkos elméket láttam már, tehát azt mondhatom, hogy edzve vagyok a brutálisabbnál brutálisabb gyilkossági módokhoz. De annál amit Voldemort csinált a filmben, a szám elé kaptam a kezem. Enyhén szólva megrázó volt. (Na ezek után ha akarnám sem tudnám letagadni, hogy a kedvenc szereplőm Piton. :D :D :D ) Kíváncsi voltam, hogy oldják majd meg a halálát. Az emlékek egy szem könnycseppként való távozása valahogy jobban tetszett mint ha azt csinálták volna meg ami a könyvben volt, azaz az arcán található összes nyílásból emlékek jönnek. Az, amikor elképzeltem kissé elborzasztóan hatott. Vagy inkább rémisztően...? De maga a halála már nem tetszett annyira. Annyira igyekeztek drámaivá tenni, hogy ezáltal vesztette el minden drámaiságát. Dramaturgiai szempontból sokkal megrázóbb volt az a két mondat amit a könyvben mondott, mint az amit a filmben. Fölöslegesnek találtam, hogy neki is meg kell jegyeznie, hogy Harry szeme az anyjáé, meg kicsit az is lelombozó volt amikor az emlékre utalva nekiállt a könnyről beszélni és úgy legyezgetni az arca felé mint ahogy a drámázó kiscsajok szoktak. Na ez most nagyon csúnya volt tőlem, szóval be is állok a sarokba.

Most mondok jót is és megmagyarázzam a wow énemet. :aww: Alan Rickman színészi alakítása előtt le a kalappal! Tökéletesen játszotta Piton kiállhatatlan karakterét és a hősszerelmest is anélkül, hogy nyálas vagy épp szánalmas lett volna. Nekem kifejezetten elszorult a torkom attól a fájdalomtól amit az arca tükrözött Lily halálát követően. A könyvben nem volt róla szó, hogy a horcruxok pusztulása miatt Voldemort a haragon kívül mást is érzett volna, mégis kifejezetten tetszett, hogy minden lélekdarabjának elvesztése komoly csapásként érte amit nem rejtett véka alá. Pont úgy nézett ki mint aki tényleg elvesztette valamilyét ami szorosan hozzátartozott és az övé volt. Az egész filmnek volt valami drámai hangvétele. Valami amitől az ember azt érezhette, hogy csoda lesz ha kilábalnak ebből a helyzetből. Megrázó volt nézni a Roxfort pusztulását ami Dumbledore halála után szinte teljesen magára öltötte Piton jellemét és inkább emlékeztetett egy katonai kiképző táborra vagy büntetés végrehajtási intézményre mint egy iskolára ahová a diákok szeretnek járni, jól érzik magukat és boldogok. Ehhez képes Umbridge rémuralma csak kis habos sütinek látszik. A látványvilág egyszerűen megdöbbentő. Nem túlzok ha azt mondom, hogy amikor elkezdtem nézni elnyílt a szám és egészen a film végéig nyitva is maradt. Bár voltak jelenetek amiket átírtak (Piton a csónakházban halt meg a Szellemszállás helyett, Voldemort hajkurászta Harryt a Roxfortban, hogy végül egy kamikáze akciót követően a végső párbaly helyszínéül szolgáló udvaron kössenek ki, a Gringottsi látogatás sem egészen úgy alakult mint a könyvben) mégis azt kell mondanom, hogy anyait apait beleadtak a munkába és egy igazán érzelemdús és rendkívül látványos alkotást adtak ki a kezükből. Tehát minden negatív kritikám ellenére csak ajánlani tudom mindenkinek (és majd mindenki eldönti maga, hogy mennyire zavarják az átírások).

Tehát hajrá mindenki és irány a mozi ha eddig még nem néztétek meg! :D
(Bár az eddigi filmek megnézése után lehetett edződni és az ember csak akkor háborog nagyon ha a film merőben eltér a saját elképzelésétől. :D )
 • Listening to: Requiem for a dream
 • Reading: Nothing
 • Watching: Harry Potter 7/2
 • Drinking: Cocoa
O.O Ezt sem gondoltam volna soha, mégis megtörtént! Interjút készítettek velem. :D A Mondo rajzversenyt hirdetett a conra amire én neveztem. Két kategóriában is küldtem be képet. Aztán a con után kaptam egy e-mailt, hogy a linken amit küldött az én képem látható-e. Amikor mondtam, hogy igen, én csináltam, akkor közölte velem az e-mail írója, hogy szeretne egy interjút készíteni velem. Teljesen meg voltam lepve, de nagyon örültem neki. A szóban forgó kép ami megtetszett neki és amivel kapcsolatosan az interjú készült nemesis-eris.deviantart.com/ar… az ez. Az interjú ezen a linken található ha valakit esetleg érdekel és el szeretné olvasni: animework.web4.hu/cikk/interju…
Az oldalon még további, a mondoconos rajzversenyen nevező alkotókkal készült interjú is található.  Szerintem érdemes elolvasni őket. :aww:

:D :iconhellsingarts: :love:

O.O This never would have thought, it happened! Interviews were conducted with me. In the drawing contest posted what I have called Mondo. I sent a photo of two categories. Then, after the con (Mondocon) I received an e-mail that he sent the link to my pictures is shown. When I said that, yes, I did, you told me in an e-mail writers that you would like an interview with me. I was totally surprised, but I was very happy for him. The image in question, and he liked what we made ​​in relation to the interview [link] to this. The interview is located at this link, and if someone may be interested to read: [link]
The site even further, the drawing competition mondocon denominator artists can be found in an interview. I think you should read them.
 • Listening to: Animal i have become
 • Reading: Nothing
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa
Üdv mindenkinek! A tegnapi nap folyamán eszembe jutott valami. Biztos észrevettétek, hogy mostanában nem töltök fel olyan sűrűn képeket mint eddig. Nos, ennek egy igen egyszerű oka van. Átmeneti alkotói válságban szenvedek. Egyszerűen semmi nem tetszik amit rajzolok. Minden megakad a skicc szinten. Nem jutok egyről a kettőre. :( Ennek a problémának a megoldására jutott eszembe valami tegnap. Arra gondoltam, hogy ha bárki szeretné, hogy rajzoljak neki, akkor bátran jelezze. Igazából ettől az ötlettől remélem, hogy újra visszajön az ihletem. :aww: Szóval bárki aki szeretne magának Alucardot, Serast, Integrát, Őrnagyot, vagy bárkit a Hellsingből az szóljon, én pedig igyekszem megcsinálni. :D A múzsa pedig remélem ismét homlokon csókol. Ha pedig ez megtörténik, újra megállíthatatlan leszek.  :D :D


Hi everyone! Yesterday a though just come to me. I believe you noticed that I haven’t upload anything for ages! Well, it has a simple explanation. I’ve an artblock.
I don’t like anything I draw. I just make a sketch and that’s it, I’ve stuck. So, I thought about it yesterday, how about I start to take requests?
If someone like something, just ask me, and I’ll draw it!
I hope it’ll help me to get over this art block. So, if anyone like a draw of Seras, Alucard, Integra, or anyone from Hellsing, just ask me, and I try my best to draw them! I hope it’ll help, and I’ll be unstoppable again!


I wait here everybody Hellsing fans! :D :iconhellsingarts: :love:
 • Listening to: Animal i have become
 • Reading: Vampire diaries
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa
Újra itt a tavasz és a Con is. Erős és nem túl hosszan tartó megfontolás után úgy döntöttem, hogy terveim részét képezi meglátogatni. (Ezt a kacskaringós és szabatos megfogalmazást! :wow: Eldobom magamtól a hajam! :XD: ) Na jó, öt perces agymenés letudva. Szóval 14.-én és 15.-én lesz a Con, bár engem csak az első időpont érint. Nem vagyok elég gazdag ahhoz, hogy két napot is megengedjek magamnak. :aww: De egy is bőven elég. Ami kevésbé örömteli, hogy az a személy aki a kísérőm lett volna és aki a Convírussal megfertőzött ódzkodik velem tartani.  Kei ez igazán nem szép tőled. Tudhatnád, hogy nem akarok egyedül menni. Szóval sürgősen gondold meg magad, mert cvíder és morcos leszek. :P Szóval ha minden probléma le lesz tudva, (köztük Kei jobb belátásra térítése), akkor tiszteletemet teszem a mi szép nagy és erősen szmogos fővárosunkban. :XD: Igen Silver ez azt jelenti, hogy fenn leszek és most szólok, hogy fenn leszek még mielőtt a fejemet a kezembe adod. :XD: Nem lennék jó Fejnélküli Lovasnak.  Már csak abból a kis problémából kiindulva sem, hogy nem tudok lovagolni. :D
Szóval azt hiszem más nem jut eszembe. :XD: Ennyi zöldet összehordani! Bizisten nem vagyok beszívva!!! De tényleg! Nem is dohányzom! Meg nem szipuzom! És inni sem ittam. Hétfő óta! :XD: :XD:

Ja még valami! Remélem Roberto jól megy az érettségi! (Már ha nem vagyok eltévedve...) Majd mesélj ám, hogy hogy sikerült! :aww:


Again in the spring and the Con as well. Strong and not too long after careful consideration, I decided that part of my plan to visit. (This is the exact wording and devious! :wow: One of my hair myself! :XD: ) Oh well, five minutes neurotic checked. So on the 14th and 15th will be the Con, but only for the first time concerns me. I'm not rich enough to allow two days for myself. : Aww: But one is plenty enough. What is less pleasing to the person who is a companion and who have been infected with the Con reluctant to keep me. Kei is not really nice of you. Should know that I do not want to go alone. So consider yourself a matter of urgency, because I'll be grumpy. :P So if any problem will be knowing (including reimbursement Kei better understanding), then I will honor our big beautiful and very smoggy capital city.  :XD: Yes Silver, this means that I'll be there and now I say that I'll be there before you give my head in my hands.  :XD: I would not be good headless rider. Only for the small problem of not starting, that I can not ride.  :D
So I think I can not think of any other.  :XD: That's stupid to say! Drink or drank. Since Monday! :XD: :XD:I wait here everybody Hellsing fans! :D :iconhellsingarts: :love:
 • Listening to: Animal i have become
 • Reading: Vampire diaries
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa
Elmúlt egy újabb év Húsvét óta és csak nem úsztam meg a locsolást. Öcsém úgy gondolta, hogy én vagyok a legmegfelelőbb célpont, hogy kiürítse a vízipisztolya tartályát. A többiek, meg szintén tesztelték rajta "illatosabbnál" "illatosabb" kölnijüket. A végeredmény az lett, hogy most itt ülök a gép előtt és olyan aromákat árasztok magamból, hogy a körülöttem lévők vagy bekómálnak, vagy kénytelenek gázmaszkot viselni. Arról ne is beszéljünk, hogy nekem meg a fejem fáj tőle. De legalább újabb egy évig nyugtom van.  

Last year a new Easter since I was swimming and not just the watering. My brother thought that I was the best target to evacuate the tank of a water gun. The others, we also tested it, "illatosabbnál" fragrant "kölnijüket. The end result was that now I'm sitting here in front of the machine and pour myself a flavoring, or bekómálnak to those around her, or forced to wear a gas mask. Not to mention it to me in my head it hurts. But at least for another year is my rest.

I wait here everybody Hellsing fans! :D :iconhellsingarts:  :love:
 • Listening to: Evanescence -Good enough
 • Reading: Dracula (Bram Stoker)
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa
Hello everyone! :D I prepared for my own Hellsing club. I'm waiting for everyone who loves the Hellsing! Please let's spare all the awesome pictures. :love:

I wait everybody here: :iconhellsingarts: :love:
 • Listening to: E-Nomine: Mitternacht
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa
Nem mintha eddig nem becsültem volna meg a mangakákat, de most már még többre tartom őket. Nem elég, hogy szép képeket csináljanak, de mindezek mögött nagyon sok munka is van. Személyesen tapasztalom. Egy személyben ők a forgatókönyv írók, a rendezők, a jelmeztervezők, a karakterdesingerek, a maszkosok, a fodrászok a sminkesek, a világításért felelősek, a kameramanok, és még sorolhatnám tovább, ha az összes az eszembe jutna. :XD: És még azoknak kicsivel könnyebb akiknél a forgatókönyv, és legalább részben a karakterdesing meg van oldva. :) Szóval így nézve már az sem lep meg, hogy Hirano átlagosan egy évig készítette a Hellsing köteteket. És akkor azt még számításba sem vettük, hogy nem elég a jó rajz, ha sántít a történet. Vagy olykor fordítva is. (Teszem itt, hozzá, hogy az első Hellsing kötetet amikor először megláttam, meg sem akartam venni, annyira nem tetszettek a képek benne. Aztán megnéztem az TV sorozatot és máris változott a képlet. De továbbra is az első rész rajzi megvalósítása nyeri el a legkevésbé a tetszésemet. Bezzeg a többi kötet! Ohh...)

Na ezt a sok zagyvaságot amit itt összehordtam, köszönjétek a Hellsing doujinshinek amin éppen dolgozom. :XD:
 • Listening to: E-Nomine: Mitternacht
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa
Jehe! Tudomásomra jutott egy időpont amikor feltételezhetőleg bemutatásra kerül a 8. Hellsing. Az időpont pedig: Junius 22. :D Tehát már csak pár hónapot kell minden kedves rajongónak kihúznia valahogy. Ezen idő alatt kéretik nem elhalálozni! :XD:
Annak érdekében pedig, hogy növeljük a filmre való rákészülést ajánlom a következő AMV megtekintését: www.youtube.com/watch?v=aY31R1… Szerintem nagyon jó, bár azt nem tagadhatom, hogy Alucard a téma. De akkor is naggyon jó! Kissé elfogult vagyok Alucarddal szemben, ezt beismerem, de a zene zseniálisan passzol, és szuperül összevágták a jeleneteket. Szóval egy misét szerintem mindenkinek megér! A Hellsinget meg várjuk szeretettel! :D :aww:
 • Listening to: Requiem for a dream
 • Watching: Hellsing OVA (ha lenne...)
 • Drinking: Cocoa